Follow me:

Free Printable // Enjoy the Summer//

Handlettering: helemaal upcoming en op dit moment één van mijn grote hobby’s. Voor Studio Lies maakte ik daarom een free printable wallpaper voor je telefoon. Hebben? Lees dan snel verder.

Samen met een goede vriendin ben ik  in januari van dit jaar (2017) een handlettering account op Instagram begonnen: PL.Handlettering. PL staat voor onze voornamen Pien & Lisanne. Het account is bedoeld om al onze creatieve uitspattingen op het gebied van handlettering te delen. Zo vind je er onze eigen creaties, maar ook producten of tips die met dit onderwerp te maken hebben.

Inmiddels zijn we al bijna 80 posts, 280 volgers en vele losse klusjes verder. Zo hebben we bijvoorbeeld (geboorte) kaartjes en logo’s ontworpen en mochten we een miniposter voor Landleven Magazine maken. Deze is ook in hun tijdschrift geplaatst. Heel erg gaaf!

Wallpaper
Omdat de zomer er weer aan komt leek het me leuk om een zomerse wallpaper te ontwerpen voor je telefoon. Deze keer ben ik gegaan voor een  zwart-witte versie met de tekst: “Enjoy the Summer”. Mijn idee is om vaker een free printable te maken en wellicht ga ik de volgende keer voor een ontwerp met wat kleur erbij. Ideeën zijn welkom!

Hieronder is hij te downloaden. Er zijn twee versies: één waarbij de hele achtergrond stipjes heeft en één waarbij bovenaan ruimte vrij is voor de tijd. Bij het installeren van de wallpaper wordt hij nog mooier als je hem even helemaal uitzoomt en daarna in het midden zet. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, dus → downloaden maar 😉

Wallpaper Origineel

Wallpaper + ruimte voor tijd

 

Deze download blijft eigendom van studio-lies.nl. 

Share
Previous Post Next Post

You may also like