Follow me:

Handmade kaartjes & meer

Op zoek naar een persoonlijk kaartje, uitnodiging, poster, of (notitie)boek? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Hoe leuk is het namelijk om een kaartje te sturen die helemaal uniek is en persoonlijk past bij die persoon? Ik kan je hierbij helpen. Kijk hieronder voor meer informatie.

Verjaardagskaart

Een kaart met de naam, leeftijd, eigenschappen of andere passende woorden. Alles is mogelijk bij een persoonlijke verjaardagskaart.

Diverse kaarten

Iemand een kaart sturen voor een bijzondere gebeurtenis, bijvoorbeeld een huwelijk, verhuizing, bedankje, succeswens of iets anders? Ook dit is mogelijk met een persoonlijke kaart en/of cadeau, zoals een notitieboekje of poster! Op basis van jouw voorkeuren ga ik aan de slag om een mooie, persoonlijke felicitatie te maken.

Geboortekaartje

Ben je zelf in blijde verwachting van een kindje of ken je iemand die net ouder is geworden? Leuk! Ik maak graag voor jullie het kaartje helemaal naar eigen wens. Van de kleuren, vorm, lettertype, evt. tekeningen en binnenkant. Origineel en super persoonlijk.

Ook maak ik unieke en persoonlijke kaartjes die je kunt sturen als er in je omgeving een baby is geboren. Met naam, geboortedatum en als optie een leuk extraatje (goldfoil, glitters, draad, etc.)

Persoonlijk cadeau

Wil je een keer iets extra’s geven? Dan is een gehandletterd cadeautje een leuk idee. Dit kan bijvoorbeeld op een cadeau tasje of envelop, maar ook op een notitieboekje/schrift of in een (mini)poster. Leuk om te bewaren en/of daarna echt te gebruiken. Dubbel zo leuk! Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Logo ontwerp

Wat ik ook doe is het ontwerpen van een logo voor jouw bedrijf/blog/instagram/etc. Ik heb al een aantal logo’s mogen ontwerpen en elke keer vind ik het weer een uitdaging om een stukje herkenbaarheid van jouw doel terug te laten komen in het logo. Stuur me een berichtje voor vrijblijvende informatie en/of een kennismaking.

Misschien heb je zelf nog een leuk idee, wil je meer informatie of wil je graag iets bestellen? Vul hieronder het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

    Share