Follow me:

Stationery van Special Airmail

Met stationery (spulletjes die te maken hebben met post versturen) maak je me altijd blij. Enveloppen, washi-tape, stickers, mooi papier, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Er bestaan allerlei winkels en webshops met stationery. De meesten zijn ook te vinden op Instagram en hier doe ik dan ook veel inspiratie op. Mijn voorkeur gaat vaak uit naar ansichtkaartjes of washi-tape. Dit keer heb ik een bestelling geplaatst bij Special Airmail. Ik doe binnenkort weer mee met een swap en hiervoor wilde ik wat leuke washi-tape bestellen.

Toen ik aan het rondkijken was in de shop kwam ik ook nog toffe cadeauzakjes tegen. Deze kon ik niet laten liggen. Ik heb twee soorten besteld. Eentje met een panda printje en een met een handlettering print.

Het pakketje werd al erg snel bezorgd en toen ik het doosje open deed zag het er super leuk uit! Bovenop lagen twee kleine kaartjes. Een met een berichtje erop van Britt, de eigenaresse. Ook een visitekaartje. Ook zat er een extra kaartje uit haar eigen collectie bij met: “For You” erop (en een heerlijk Tiny Tony chocolaatje). Heel erg leuk!

In het zwarte zakje vond ik de drie washi-tapejes. Twee ervan ga ik bij mijn swap doen en eentje is voor mijn eigen verzameling (hiervan heb je nooit genoeg). De tapejes zijn van het merk Studio Stationery. Een leuk merk met allerlei producten, waaronder ansichtkaartjes, notitieboekjes, binder clips, maar ook kalenders, pennen en potloden.

 

In het zakje met de handlettering print zaten de cadeauzakjes. Tien stuks en van goede kwaliteit. De zakjes met de handlettering print zijn mijn favoriet. Zwart-wit, dus ze passen bijna overal bij en daarnaast ben ik op dit moment erg fan van handlettering. Ik heb samen met een vriendin een handlettering account op Instagram: @pl.handlettering. Ook de zakjes met de panda’s vind ik erg leuk. Hier maakt de blauw-groene binnenkant het helemaal af. Ik ga de zakjes gebruiken voor de swap waaraan ik meedoe, maar ze zijn bijvoorbeeld ook leuk om cadeautjes in te verpakken.

Ik ben erg blij met de bestelling en de kwaliteit van alle spulletjes.

Op Special Airmail worden steeds nieuwe producten geplaatst, dus het is de moeite waard om af en toe eens een kijkje te nemen op haar website  (en iets te bestellen natuurlijk 😉 ).

 

 

 

 

Share
Previous Post Next Post