Follow me:

Bullet Journal #3

De laatste weken heb ik weer veel nieuwe pagina’s gemaakt in mijn Bullet Journal. Ze zijn erg leuk geworden (al zeg ik het zelf), dus lees snel verder!

Februari

Laten we beginnen met waar we de vorige keer geëindigd waren; de maand februari. Ik maakte deze maand drie pagina’s. De plaatjes die ik gebruikt heb komen van Pinterest. De bloemen zijn washi-stickers die ik samen met de quote stickers op Aliexpress vond. Verder heb ik bruin inpakpapier, washi tape en restjes inpakpapier gebruikt.

Ik vind het altijd erg leuk om met een kleur als thema te werken. Doordat je de plaatjes, papier, stickers en overige spullen aanpast op die kleur worden de pagina’s rustig en één geheel. Deze maand koos ik blauw als kleurthema.

Maart

Voor de maand maart koos ik een roze thema met veel bloemen. Ik vind het altijd heerlijk om op Pinterest rond te struinen naar leuke plaatjes. Wat ik altijd fijn vind is dat als je een plaatje aanklikt, je meteen allerlei gerelateerde plaatjes te zien krijgt. Vaak passen deze goed bij elkaar en heb je zo een leuke collage bij elkaar.

Zoals je hierboven kunt zien heb ik deze maand twee pagina’s gebruikt voor de monthly spread. Ook weer met restjes inpakpapier, washistickers en washitape. Het plaatje van de libelle rechts onderin vond ik in een setje van de Action met allerlei van dit soort plaatjes.

Op de volgende twee pagina’s voor de maand maart heb ik een gratitude log. Hier schrijf ik elke dag in één zin wat ik het leukst vond van die dag. De hoogtepunten van de maand schrijf ik ook op de ‘hoogtepunten’ bladzijde. Zo heb ik aan het eind van het jaar een overzicht van al mijn hoogtepunten dit jaar.

De rechterpagina van hierboven vind ik erg leuk geworden, vooral omdat hij best simpel is door kleuren die goed bij elkaar passen. Naast de vaste spullen die ik altijd gebruik, heb ik op de linker pagina de lettertang van Hema gebruikt voor het woordje ‘Gratitude’. Dit geeft een leuk vintage effect en is weer een keer wat anders dan stempels of handlettering.

April

Voor de maand april heb ik tot nu toe alleen nog een montly spread en een pagina voor de gratitude log. Ik vond een gaaf stukje papier (links)die ik graag wilde gebruiken. Het kleurthema is hierdoor wat donkerder paars/roze geworden. Ook best een keer leuk!

Op de bovenstaande pagina’s heb ik ook weer de washi stickers gebruikt. Deze zijn denk ik wel een van mijn favorieten van dit moment (ik heb laatst zelfs weer een nieuw setje besteld). Wat ik er zo leuk aan vind is dat ze heel erg dun zijn. Je blijft hierdoor ook de ondergrond zien en dit geeft een gaaf effect.

Ik hoop dat je met bovenstaande pagina’s weer veel inspiratie hebt opgedaan. Misschien heb je zelf nog wel een leuk idee voor een spread of heb je zelf een mooie gemaakt? Deel hem dan gerust hieronder.

Liefs! Lisanne

Share
Previous Post Next Post

You may also like