Follow me:

Handlettering & zo

Het was een tijdje stil op mijn website, maar hier ben ik weer met een nieuwe blog! Dit keer over mijn handletter creaties van de laatste tijd.

Sinds januari 2017 ben ik met een vriendin een handlettering account begonnen op Instagram: PL.Handlettering. Na een workshop van Suikerzoet die we een tijdje daarvoor volgden, zijn we beiden verslaafd geraakt. Om al onze creaties te kunnen delen en te bundelen besloten we een Instagramaccount te beginnen. We kregen steeds meer volgers en dit resulteerde ook in leuke opdrachtjes. Van geboorte-, verhuis- en verjaardagskaartjes tot aan een rompertje met naam. Heel erg leuk om te doen!

Je hebt misschien al iets voorbij zien komen op mijn Instagramaccount, maar hieronder een impressie van de opdrachten waar ik erg trots op ben.

Hierboven de handlettering/illustratie die ik voor Landleven Magazine heb mogen maken. Hij stond in het juni nummer van 2017.

Dit is een van de twee geboortekaartjes die ik heb gemaakt. Helemaal in de persoonlijke voorkeur van de ouders. Super leuk en stoer geworden vind ik zelf! Omdat ik ze namens mezelf nog graag een cadeautje wilde geven als Boaz geboren zou worden, heb ik een rompertje gehandletterd.

 

Deze grote kaart (A4) heb ik gemaakt namens de waterpolo dames 2 voor een teamgenootje dat ging trouwen. Ik heb hierbij allerlei verschillende lettertypes en invullingen gebruikt.

Een tijdje geleden werden Pien en ik uitgekozen om mee te doen aan de Hemelsblauw Handletter Challenge. Deze zou een tijd later op Instagram van start gaan en wij waren, met nog een heel aantal andere handleteraars, uitgekozen om voorbeelden te handletteren. Iedereen kreeg 4 tot 5 letters aangewezen om te maken en deze zouden dan als voorbeeld geplaatst worden op hun account. Heel erg leuk en een grote eer! Ik mocht namens ons twee de D en de L maken en deze zijn inmiddels ook geplaatst op hun account. Neem zeker eens een kijkje.

De laatste tijd ben ik ook veel bezig in mijn handlettering journal en mijn Bullet Journal. Mocht je het leuk vinden om dit te zien, laat dit dan gerust hieronder weten!

 

 

Share
Previous Post Next Post

You may also like